Opstapje

Met het handige opstapje van My Carry Potty kan je kindje moeiteloos zelf naar het grote toilet. Maak je My Carry Potty set compleet met dezelfde leuke kleuren en karakters als het plaspotje, de brilverkleiner en de oefenbroekjes!
Prijs
Price - slider
1415

Wanneer gebruik je een WC opstapje?

Met een opstapje kan je kindje zelf makkelijk op een brilverkleiner gaan zitten en dat hun voetjes niet hoeven te bungelen boven de vloer. Dit geeft je kindje een vertrouwd gevoel en zit op deze manier stabieler de het toilet. 

Zijn er verschillende soorten WC opstapjes?

WC opstapjes zijn er in allerlei soorten en maten. Het leuke van de toiletopstapjes van het merk My Carry Potty is dat ze heel leuk te combineren zijn met de andere producten van dit merk! Zoek met je kindje een leuke print of kleur uit en zindelijkheidstraining wordt één groot feest! De opstapjes kunnen maximaal 50 kg gewicht dragen, zo heeft je kindje er dus nog heel lang plezier van.

Waar moet je op letten bij het kopen van een WC opstapje?

Een opstapje moet natuurlijk vooral lekker praktisch zijn! Wat is verder handig om rekening mee te houden als je een opstapje gaat aanschaffen? Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje:

  • Zoek een stabiel krukje uit zodat hij niet omvalt als je kindje erop wilt stappen.
  • Is het krukje voorzien van een antislip oppervlak? Zo voorkom je uitglijden in het toilet!
  • Let erop dat het opstapje niet te hoog en niet te laag is. Te hoog is niet handig, dan heeft je kindje nog steeds hulp nodig en te laag is niet fijn want dan blijven de voetjes zo vervelend boven de grond bungelen.
  • Wat is het maximale gewicht? De opstapjes van My Carry Potty kunnen tot maar liefst 50 kg gewicht dragen… zo heb je er nog heel lang plezier van en kun je het zelfs wat langer ook op andere plekken in je huis gebruiken als opstapje voor je kindje!
  • Hygiëne: is het opstapje van hoogwaardig kunststof gemaakt? Wel zo fijn bij het schoonmaken!
  • Veiligheid: zijn alle hoeken en randen netjes afgerond?
  • Design: de opstapjes van My Carry Potty zijn er in veel leuke kleuren en prints! Zo is er voor iedere peuter en kleuter en voor ieder interieur een passend opstapje te vinden.

Waarom is een opstapje belangrijk voor kinderen?

Kinderen vinden het heel fijn om zelfstandig dingen te kunnen doen. Ze worden daar zelfverzekerd van. Hoe tof is het dan dat je kindje gewoon helemaal zelf naar het toilet kan en zélf op de WC-bril kan gaan zitten zonder dat papa of mama moet komen helpen? Precies! En laat een opstapje nou net het perfecte hulpmiddel zijn in de weg naar die zelfstandigheid en het zindelijk worden!

Wat zegt de expert over opstapjes?

Anita, onze expert bij Jippie’s, is enthousiast over de My Carry Potty opstapjes. “Deze opstapjes zijn perfect voor kleine kinderen die net beginnen met zindelijkheidstraining,” zegt Anita. “Ze zijn lichtgewicht, draagbaar en hebben een vrolijk design dat kinderen aanspreekt.” De opstapjes zijn niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg. “Met de My Carry Potty opstapjes kunnen kinderen zelfstandig en veilig gebruik maken van het toilet, waar ze ook zijn,” voegt Anita toe. De stevige constructie en antislipvoetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid. “Als ouder wil je producten die zowel praktisch als leuk zijn voor je kind. De My Carry Potty opstapjes voldoen aan beide criteria,” besluit Anita.

Bezoek www.jippie.nl voor meer informatie en om het volledige assortiment te bekijken.

Waarom is Jippie dé expert op het gebied van opstapjes?

Jippie’s is een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is op de markt voor kinderartikelen. Destijds is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met het maken van de mooiste doopjurken en wiegbekledingen. Binnen een aantal jaren is dit al uitgegroeid tot 5 grotere winkels verspreid over heel Nederland. 

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen, en die is zich meer gaan richten op de groothandel van producten voor kinderen. Denk hierbij aan, naast de verkoop van de producten die zelf gemaakt werden, ook aan de verkoop van bijvoorbeeld draagzakken, stabiliteits kussens etc. Kinderveiligheid werd ook in deze periode al een belangrijk speerpunt, en daar werd ook de merknaam Jippie’s geboren. Destijds waren producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes en fornuisrekken veel verkocht. 

In 2010 was het de beurt aan de 3e generatie “Vossen” die het bedrijf ging leiden, namelijk Willem en Karin Vos. Zij maakten destijds de bewuste keuze om zich volledig te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid, en inmiddels is Jippie uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen de producten verkoopt, maar ook zelf produceert en importeert! 

Naast de productie, import en verkoop van onze producten, proberen we er natuurlijk ook voor te zorgen dat iedereen precies weet hoe je het meeste uit onze producten haalt. Om die reden hebben we een uitgebreide kennisbank opgericht, waarin je voor allerlei producten een uitgebreide instructie vindt.

Mocht je nog andere vragen hebben, of er met onze uitleg niet helemaal uitkomt, neem dan vooral contact op! We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte producten voor jouw kind.Met een geschiedenis die meer dan 75 jaar teruggaat op het gebied van kinder(veiligheids)producten, durven we dan ook best te zeggen dat wij dé expert zijn!