Badderen

Maak badderen een plezier voor jezelf en je kindje met onze heerlijke badproducten!

Prijs
Price - slider
4445

Ontspannen uit bad met Cuddledry

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je kleintje comfortabel en veilig te houden, vooral na het badderen. Daarom raden wij de Cuddledry handdoeken aan, een essentieel product voor elke ouder.

Waarom Kiezen voor Cuddledry Handdoeken?

Cuddledry handdoeken zijn speciaal ontworpen om zowel ouders als kinderen een aangename baddertijd te bieden. Gemaakt van een luxe mix van bamboe en katoen, zijn deze handdoeken superzacht, hypoallergeen en uiterst absorberend. Hierdoor blijven ze zacht op de gevoelige huid van je baby en drogen ze snel na elk bad.

Unieke Ontwerpdetails

Wat Cuddledry handdoeken echt onderscheidt, is het slimme ontwerp. Dankzij de handsfree bevestiging kunnen ouders hun baby veilig en gemakkelijk inwikkelen zonder gedoe. De extra grote maat zorgt ervoor dat je kindje volledig ingepakt kan worden, waardoor ze lekker warm blijven na het badderen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij Jippie’s staan we voor producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Cuddledry handdoeken blijven zacht en in perfecte conditie, zelfs na vele wasbeurten. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook duurzaam, wat ze tot een waardevolle investering maakt voor elke ouder.

Ontdek Cuddledry bij Jippie’s

Bij Jippie’s streven we ernaar om alleen de beste producten voor kinderveiligheid en comfort aan te bieden. Bezoek onze website www.jippie.nl om meer te ontdekken over Cuddledry handdoeken en ons uitgebreide assortiment aan badproducten. Maak het baddertijd een plezierige en veilige ervaring voor zowel jou als je kleintje met de producten van Jippie’s.

Wat zegt de expert over Cuddledry?

Volgens de expert van Jippie’s zijn Cuddledry handdoeken een must-have voor elke ouder. “Deze handdoeken bieden ultiem comfort en veiligheid voor je kleintje na het badderen,” zegt onze expert. “Ze zijn gemaakt van een superzachte bamboe- en katoenmix, waardoor ze niet alleen uiterst absorberend zijn, maar ook heerlijk zacht voor de gevoelige huid van je baby.” De slimme ontwerpdetails, zoals de handsfree bevestiging en de extra grote maat, maken het inwikkelen van je baby na het badderen eenvoudiger en veiliger. “Cuddledry handdoeken zijn ook duurzaam en blijven na elke wasbeurt zacht en in topconditie,” voegt onze expert toe. “Ze zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe.” Ontdek meer over deze fantastische handdoeken en andere badproducten op www.jippie.nl.

Bekijk de review van Mommytalks!

Waarom is Jippie dé expert op het gebied van badkamerproducten?

Jippie’s is een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is op de markt voor kinderartikelen. Destijds is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met het maken van de mooiste doopjurken en wiegbekledingen. Binnen een aantal jaren is dit al uitgegroeid tot 5 grotere winkels verspreid over heel Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen, en die is zich meer gaan richten op de groothandel van producten voor kinderen. Denk hierbij aan, naast de verkoop van de producten die zelf gemaakt werden, ook aan de verkoop van bijvoorbeeld draagzakken, stabiliteits kussens etc. Kinderveiligheid werd ook in deze periode al een belangrijk speerpunt, en daar werd ook de merknaam Jippie’s geboren. Destijds waren producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes en fornuisrekken veel verkocht.

In 2010 was het de beurt aan de 3e generatie “Vossen” die het bedrijf ging leiden, namelijk Willem en Karin Vos. Zij maakten destijds de bewuste keuze om zich volledig te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid, en inmiddels is Jippie uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen de producten verkoopt, maar ook zelf produceert en importeert!

Naast de productie, import en verkoop van onze producten, proberen we er natuurlijk ook voor te zorgen dat iedereen precies weet hoe je het meeste uit onze producten haalt. Om die reden hebben we een uitgebreide kennisbank opgericht, waarin je voor allerlei producten een uitgebreide instructie vindt. Mocht je nog andere vragen hebben, of er met onze uitleg niet helemaal uitkomt, neem dan vooral contact op! We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte producten voor jouw kind.

Met een geschiedenis die meer dan 75 jaar teruggaat op het gebied van kinder(veiligheids)producten, durven we dan ook best te zeggen dat wij dé expert zijn!