We mogen toch op vakantie dit jaar!

Heerlijk naar de zon! In een huisje of op de camping. Gelukkig moeten de campings zich houden aan strikte hygiëne regels, maar hoe doe je dat onderweg? Kinderen kunnen hun plasje minder lang ophouden dan volwassenen. Bij een tankstation naar het toilet gaan heeft in deze periode niet de voorkeur. En in het gras plassen is reuze interessant, maar niet zo handig met een kind die net geleerd heeft om alles zelf te doen. De My Carry Potty is dan een ideaal hulpmiddel.

Stoppen, plasje doen, potje leeggooien, desinfecteren en rijden maar weer.

Nu hoor ik je denken…dat kan toch met ieder potje? Dat klopt. Het grote voordeel van My Carry Potty is dat deze lekdicht en geurvrij afgesloten kan worden.

Stel je voor: je loopt middenin Parijs en je net zindelijke kleuter moet naar het toilet. Je pakt je My Carry Potty onderuit je kinderwagen, plasje of poepje doen, klep dicht en potje terug onderin de kinderwagen. Je kan deze dan op een geschikte plaats leeggooien en schoonmaken.

Tip: stop een wc-rol en desinfectie doekjes in een schoon potje. Zo ben je er zeker van dat je alles altijd bij je hebt.