Slapen & bad

Ontdek onder andere de slaapknuffels van Sweet Dreamers en knusse (inbaker)slaapzakken. Ze zorgen niet alleen voor een goede nachtrust van je kleintje, maar ook voor uitgeruste ouders! Een goede nachtrust van jou en je baby is een goede energiebron voor een fris begin van elke dag vol nieuwe avonturen!

Prijs
Price - slider
22000

Ewan het droomschaap

Als je kleintje ‘s nachts moeite heeft om te slapen, is Ewan het droomschaap er om je te helpen!

De meermaals bekroonde, super schattige en knuffelige Ewan bootst het comfort van de baarmoeder na met een selectie rustgevende ruisgeluiden. Inclusief daadwerkelijke opnames van de baarmoeder en hartslag.

De geluiden worden gecombineerd met een warm roze, kalmerende gloed, om je pasgeboren baby te kalmeren of peuter in een vredige slaap te krijgen.

Voor baby’s jonger dan 12 maanden is het advies om Ewan aan de wiegstangen te hangen.

Deskundig ontworpen

Deskundig ontworpen met gebruikmaking van de wetenschap om kleintjes te helpen die ‘s nachts moeite hebben om tot rust te komen. Ewan Deluxe beschikt over een intelligente MoonMode smartCRY-sensor, die slim is ontworpen om automatisch te activeren wanneer de baby ‘s nachts beweegt, Ewan dit registreert. Ewan zal moeiteloos zijn magie uitoefenen en ervoor zorgen dat het hele gezin een goede nachtrust krijgt! De smartCRY-sensor luistert 4 uur lang. Als uw baby niet beweegt, wordt hij automatisch uitgeschakeld om de batterij te sparen. Sterker nog, de Deluxe heeft ook een verwijderbare bedieningspod, zodat Ewan gewassen kan worden, waardoor hij schoon en gezond blijft!