Slapen

Ontdek onder andere de slaapknuffels van Sweet Dreamers en knusse (inbaker)slaapzakken. Ze zorgen niet alleen voor een goede nachtrust van je kleintje, maar ook voor uitgeruste ouders! Een goede nachtrust van jou en je baby is een goede energiebron voor een fris begin van elke dag vol nieuwe avonturen!

Prijs
Price - slider
22000

Wat kun je ervoor doen om te zorgen dat jouw kind lekker slaapt?

Voor een goede nachtrust van je kleintje bieden wij de slaapproducten van Sweet Dreamers aan. Deze producten zijn ontworpen om de slaaproutine van je kind te verbeteren, zodat ze veilig en comfortabel kunnen slapen.

Waarom Kiezen voor Sweet Dreamers Slaapproducten?

Sweet Dreamers staat bekend om hun innovatieve en kwalitatieve slaapproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor baby’s en jonge kinderen. Of het nu gaat om slaapzakken, knuffeldoeken of slaaptrainers, elk product is ontworpen met de veiligheid en het comfort van je kind in gedachten.

Innovatieve en Veilige Ontwerpen

De slaapzakken van Sweet Dreamers zijn gemaakt van ademende, zachte stoffen die zorgen voor een constante lichaamstemperatuur, wat het risico op oververhitting vermindert. Hun knuffeldoeken en slaaptrainers helpen kinderen zich veilig en geborgen te voelen, wat bijdraagt aan een rustige en diepere slaap. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Verbeterde Slaaproutines

Sweet Dreamers producten zijn niet alleen veilig, maar ook effectief in het verbeteren van de slaapgewoonten. Slaaptrainers helpen kinderen om een gezond slaapritme te ontwikkelen, terwijl knuffeldoeken en nachtlampjes een gevoel van veiligheid bieden dat kinderen helpt sneller in slaap te vallen en langer door te slapen.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Jippie’s hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die we aanbieden. Sweet Dreamers slaapproducten zijn duurzaam, gemakkelijk te reinigen en ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor ben je verzekerd van een product waar je jarenlang op kunt vertrouwen.

Ontdek Sweet Dreamers bij Jippie’s

Bij Jippie’s hebben we een uitgebreid assortiment aan Sweet Dreamers slaapproducten om aan de behoeften van elke ouder te voldoen. Bezoek onze website www.jippie.nl om meer te ontdekken over deze fantastische producten en om de perfecte slaapoplossing voor jouw kind te vinden. Maak de slaaproutine van je kind veilig, comfortabel en rustgevend met Sweet Dreamers

Wat is een inbakerslaapzak en hoe gebruik je deze?

Een inbakerslaapzak is een speciaal ontworpen slaapzak die je baby een veilig en geborgen gevoel geeft. Door het inbakeren worden de armen en benen van je baby zachtjes tegen het lichaam gedrukt, wat helpt om ongecontroleerde bewegingen te verminderen. Dit kan bijdragen aan een rustiger en langer slaappatroon, doordat je baby zich veiliger en comfortabeler voelt.

Voordelen van een Inbakerslaapzak

 • Veiligheid: Voorkomt dat je baby zichzelf per ongeluk wakker maakt met plotselinge bewegingen.
 • Comfort: Gemaakt van zachte, ademende materialen die ervoor zorgen dat je baby het niet te warm of te koud krijgt.
 • Gebruiksgemak: Eenvoudig te gebruiken en aan te passen, waardoor je snel en gemakkelijk je baby kunt inbakeren.

Hoe Gebruik je een Inbakerslaapzak?

 1. Kies de Juiste Maat: Zorg ervoor dat de inbakerslaapzak goed past. Hij moet strak genoeg zitten om je baby een veilig gevoel te geven, maar niet te strak om de bewegingsvrijheid te beperken.
 2. Leg je Baby op de Slaapzak: Plaats je baby op de inbakerslaapzak met de schouders gelijk aan de bovenkant van de slaapzak.
 3. Inbakeren: Volg de instructies van de specifieke inbakerslaapzak om je baby veilig in te bakeren. Meestal vouw je de zijflappen over de armen en bevestig je deze met klittenband of drukknopen.
 4. Controleer de Temperatuur: Zorg ervoor dat je baby het niet te warm heeft door geschikte slaapkleding onder de inbakerslaapzak te gebruiken.

Tips voor Veilig Inbakeren

 • Niet te Strak: Zorg ervoor dat de slaapzak niet te strak zit om ademhalingsproblemen te voorkomen.
 • Stoppen met Inbakeren: Zodra je baby begint te rollen, is het tijd om te stoppen met inbakeren om veiligheidsredenen.

Bij Jippie’s bieden we een breed assortiment aan inbakerslaapzakken van hoge kwaliteit, ontworpen om je baby een veilige en comfortabele slaapomgeving te bieden. Bezoek onze website www.jippie.nl voor meer informatie en om de perfecte inbakerslaapzak voor jouw kleintje te vinden. Maak van slapen een veilige en geborgen ervaring met Jippie’s!

Knuffels tijdens het slapen

Knuffels spelen een cruciale rol in het slaapritueel van veel kinderen. Ze bieden een gevoel van veiligheid en geborgenheid, wat helpt om rustig in slaap te vallen en door te slapen. Een vertrouwde knuffel kan angsten wegnemen en zorgt voor een betere nachtrust voor zowel kind als ouder.

Veiligheid Eerst

Bij Jippie’s begrijpen we hoe belangrijk het is dat knuffels veilig zijn voor je kind. Al onze knuffels zijn gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen. Ze zijn stevig genaaid en bevatten geen kleine onderdelen die los kunnen raken, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zelfs de jongste kinderen.

Tips voor een Veilige Slaapomgeving

Naast het kiezen van de juiste knuffel, adviseren we ouders om de slaapomgeving veilig te houden door de wieg of het bed vrij te houden van overtollige spullen. Zorg ervoor dat de knuffel de juiste grootte heeft voor de leeftijd van je kind om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Ontdek Meer bij Jippie’s

Bij Jippie’s streven we ernaar om de beste producten voor kinderveiligheid en comfort aan te bieden. Bezoek onze website www.jippie.nl voor ons volledige assortiment aan veilige en knusse knuffels. Creëer een warme, veilige slaapomgeving voor je kind met de producten van Jippie’s en geniet van gemoedsrust tijdens de nachten.

Ewan het droomschaap

Als ouders weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor je kleintje. Daarom introduceren we met trots Ewan het Droomschaap, de perfecte slaaphulp voor baby’s en peuters.

Waarom Ewan het Droomschaap?

Ewan het Droomschaap is ontworpen om je kindje te helpen rustig en veilig in slaap te vallen. Dit schattige, zachte schaapje biedt een combinatie van rustgevende geluiden en een kalmerend roze nachtlampje, wat de ideale slaapomgeving creëert. De geluiden zijn gebaseerd op baarmoedergeluiden, wat een vertrouwd en rustgevend effect heeft op pasgeborenen.

Unieke Kenmerken van Ewan het Droomschaap

 • Rustgevende Geluiden: Ewan speelt vier verschillende geluiden af, waaronder hartslagen en stromend water, die bewezen hebben kalmerend te werken op baby’s.
 • Zacht Roze Nachtlampje: Het zachte roze licht bootst de baarmoeder na, wat een gevoel van veiligheid en comfort biedt.
 • Gemakkelijk te Gebruiken: Ewan is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop, en kan gemakkelijk aan het bedje of de kinderwagen worden bevestigd.

Veilig en Betrouwbaar

Bij Jippie’s hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Ewan het Droomschaap is gemaakt van hoogwaardige, kindvriendelijke materialen en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je kindje veilig en comfortabel slaapt.

Ontdek Ewan het Droomschaap bij Jippie’s

Bij Jippie’s bieden we alleen de beste producten voor kinderveiligheid en comfort. Bezoek onze website www.jippie.nl om meer te ontdekken over Ewan het Droomschaap en ons uitgebreide assortiment aan slaap- en veiligheidsproducten. Geef je kleintje de rustgevende nachtrust die ze verdienen met Ewan het Droomschaap, verkrijgbaar bij Jippie’s.

Waarom is een bedhekje een goed idee in de kinderkamer?

Als het gaat om de veiligheid van je kind in de slaapkamer, is een bedhekje een essentieel hulpmiddel. Hier zijn enkele redenen waarom een bedhekje een goed idee is voor de kinderkamer.

Voorkom Ongelukken

Een bedhekje voorkomt dat je kind ‘s nachts uit bed valt. Vooral bij jonge kinderen die net overgestapt zijn van een ledikant naar een peuterbed, biedt een bedhekje extra veiligheid en gemoedsrust voor ouders.

Bevorder Zelfstandigheid

Met een bedhekje kan je kind veilig in een groter bed slapen, wat hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid bevordert. Ze kunnen zelf in en uit bed klimmen zonder risico op vallen, wat helpt bij hun ontwikkeling.

Eenvoudige Installatie en Verwijdering

De bedhekjes van Jippie’s zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik thuis en onderweg, bijvoorbeeld bij een logeerpartijtje of vakantie. Ze passen op vrijwel elk type bed, waardoor ze een flexibele oplossing zijn.

Comfort en Gemoedsrust

Een bedhekje zorgt ervoor dat je kind comfortabel en veilig slaapt. Het geeft zowel kinderen als ouders gemoedsrust, wetende dat er een extra beschermlaag is tijdens het slapen.

Duurzaam en Kwalitatief

Bij Jippie’s bieden we bedhekjes van hoge kwaliteit die duurzaam en stevig zijn. Onze bedhekjes zijn gemaakt van veilige, niet-giftige materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je zeker weet dat je een betrouwbaar product in huis haalt.

Wat zeggen de experts over een goede nachtrust bij baby's?

Anita, onze deskundige bij Jippie’s, benadrukt het belang van een goede nachtrust voor baby’s. “Een goede nachtrust is essentieel voor de ontwikkeling en gezondheid van je baby,” zegt Anita. “Bij Jippie’s begrijpen we dat ouders vaak worstelen met slaapproblemen bij hun kleintjes, daarom bieden we een scala aan producten die kunnen helpen bij het creëren van een rustgevende slaapomgeving.” Van wiegendekens tot white noise machines, we hebben alles wat je nodig hebt om een rustgevende en veilige slaapomgeving voor je baby te creëren. “Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen slapen, wetende dat hun kleintje veilig en comfortabel is,” voegt Anita toe. 

Waarom is Jippie dé expert op het gebied van slapen?​

Jippie’s is een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is op de markt voor kinderartikelen. Destijds is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met het maken van de mooiste doopjurken en wiegbekledingen. Binnen een aantal jaren is dit al uitgegroeid tot 5 grotere winkels verspreid over heel Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen, en die is zich meer gaan richten op de groothandel van producten voor kinderen. Denk hierbij aan, naast de verkoop van de producten die zelf gemaakt werden, ook aan de verkoop van bijvoorbeeld draagzakken, stabiliteits kussens etc. Kinderveiligheid werd ook in deze periode al een belangrijk speerpunt, en daar werd ook de merknaam Jippie’s geboren. Destijds waren producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes en fornuisrekken veel verkocht.

In 2010 was het de beurt aan de 3e generatie “Vossen” die het bedrijf ging leiden, namelijk Willem en Karin Vos. Zij maakten destijds de bewuste keuze om zich volledig te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid, en inmiddels is Jippie uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen de producten verkoopt, maar ook zelf produceert en importeert!

Naast de productie, import en verkoop van onze producten, proberen we er natuurlijk ook voor te zorgen dat iedereen precies weet hoe je het meeste uit onze producten haalt. Om die reden hebben we een uitgebreide kennisbank opgericht, waarin je voor allerlei producten een uitgebreide instructie vindt. Mocht je nog andere vragen hebben, of er met onze uitleg niet helemaal uitkomt, neem dan vooral contact op! We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte producten voor jouw kind.

Met een geschiedenis die meer dan 75 jaar teruggaat op het gebied van kinder(veiligheids)producten, durven we dan ook best te zeggen dat wij dé expert zijn!

Jippie’s is een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is op de markt voor kinderartikelen. Destijds is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met het maken van de mooiste doopjurken en wiegbekledingen. Binnen een aantal jaren is dit al uitgegroeid tot 5 grotere winkels verspreid over heel Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen, en die is zich meer gaan richten op de groothandel van producten voor kinderen. Denk hierbij aan, naast de verkoop van de producten die zelf gemaakt werden, ook aan de verkoop van bijvoorbeeld draagzakken, stabiliteits kussens etc. Kinderveiligheid werd ook in deze periode al een belangrijk speerpunt, en daar werd ook de merknaam Jippie’s geboren. Destijds waren producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes en fornuisrekken veel verkocht.

In 2010 was het de beurt aan de 3e generatie “Vossen” die het bedrijf ging leiden, namelijk Willem en Karin Vos. Zij maakten destijds de bewuste keuze om zich volledig te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid, en inmiddels is Jippie uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen de producten verkoopt, maar ook zelf produceert en importeert!

Naast de productie, import en verkoop van onze producten, proberen we er natuurlijk ook voor te zorgen dat iedereen precies weet hoe je het meeste uit onze producten haalt. Om die reden hebben we een uitgebreide kennisbank opgericht, waarin je voor allerlei producten een uitgebreide instructie vindt. Mocht je nog andere vragen hebben, of er met onze uitleg niet helemaal uitkomt, neem dan vooral contact op! We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte producten voor jouw kind.

Met een geschiedenis die meer dan 75 jaar teruggaat op het gebied van kinder(veiligheids)producten, durven we dan ook best te zeggen dat wij dé expert zijn!